Sisteme informatice ERP
Romfast
Informatia in mainile tale

Home

 

ROA - romfast applications

ROAROA este un sistem informatic complex destinat companiilor medii si mari.

 

Specificatii

 

ROA - Romfast Applications este un sistem E.R.P. (Enterprise Resource Planning) care inglobeaza aplicatii de tipul C.R.M. (Customer Relationship Management), S.C.M. (Supply Chain Management), H.R. (Human Resources), B.I. (Business Intelligence).

 

Sistemul E.R.P. (Enterprise Resource Planning) este instrumentul software care faciliteaza integrarea tuturor informatiilor dintr-o organizatie într-o platforma unica asigurand astfel transparenta datelor în cadrul companiei si accesul la orice tip de informatie utila în desfasurarea activitatii. Multi oameni de afaceri au numit ERP-ul ca fiind "modalitatea de a pune in ordine informatiile din cadrul companiei."


 

Aplicatii ROA

 

ROA cuprinde module care rezolva principalele probleme ale organizatiilor medii si mari: gestiunea economica, automatizarea fluxurilor de date, regasirea si raportarea rapida a informatiilor, reproiectarea fluxurilor informatice.

 

ROA cuprinde mai multe aplicatii in care fluxurile economice sunt aprofundate separat:

 

 


Avantaje

 

Aplicatiile ROA isi partajeaza perfect problematica ridicata de gestionarea si conducerea unei companii, din cele mai diferite domenii de activitate si fara a acoperi in mod redundant aceeasi problema.


 


 

 

Acceseaza online ROA!

 

Acceseaza ROA

 

Pentru conectarea la serverul ROA DEMO folositi Internet Explorer.

 


 

Suport tehnic ROA