Top Slogan
Bottom Slogan

 

 

Analiza este o etapa esentiala in procesul de implementare.In faza de analiza preliminara se descopera si se sistematizeaza necesitatile de baza ale companiei beneficiare.

In faza ulterioara, de analiza detaliata, se realizeaza studii amanuntite ale:

 

- fluxurilor informationale,

- circuitele documentelor,

- organigrama functionala,

- punctele de decizie,

- precum si elementele specifice domeniului de activitate al companiei beneficiare.

 

De cele mai multe ori motivatia implementarii unui sistem informatic nou decurge din necesitatea transformarii - cateodata fundamentala - a sistemului informational al organizatiei.

La un moment dat aceasta necesitate ajunge o prioritate pentru conducerea organizatiei, din motive importante cum ar fi:

 • in interiorul organizatiei informatia nu circula:
  - suficient de repede;
  - cu acuratete - este transmisa neclar;
  - sufera fracturi - nu ajunge in toate punctele necesare (catre tot personalul implicat in fluxul informational respectiv).
 • raspunsul organizatiei spre partenerii externi este:
  - lent;
  - imprecis sau nesatisfacator (nu exista proceduri implementate pentru toate situatiile, sau procedurile nu sunt aplicabile din lipsa informatiilor in timp real).
 • • urmarirea activitatii se realizeaza anevoios; rapoartele de executie/activitate ale angajatilor catre superiori ajung cu intarziere si nu se pot lua decizii in timp real pe baza lor.
 • • in lipsa informatiilor complete si corelate, in timp real, conducerea obtine cu greu rapoarte de sinteza si de evolutie ale activitatii organizatiei.

Pentru a crea premisele unai implementari reusite, in procesul de analiza trebuie nu numai sa identificam starea actuala a organizatiei beneficiare dar si sa dam raspunsuri si solutii fezabile la probleme similare celor enuntate mai sus.

Echipa Romfast este specializata in parcurgerea acestor etape ce nu pot fi omise sau tratate cu superficialitate, fiind indispensabile unei implementari eficiente, de succes.

 

Acceseaza online ROA!

 

 

Pentru conectarea la serverul ROA DEMO folositi Internet Explorer.

 


 

Descarca Contafin!