Top Slogan
Bottom Slogan

 

 

Politica confidentialitate

 

La 25 mai 2018 a intrat in vigoare si au devenit aplicabile prevederile Regulamentului European 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor „date” (GDPR).

 

Prin aceasta politica dorim sa va comunicam felul in care ROMFAST se conformeaza acestui regulament.

 

 

  1. ROMFAST prelucreaza datele dumneavoastra cu buna credinta, conform prevederilor Regulamentului.
  2. Informatiile pe care ROMFAST le stocheaza despre dumneavoastra, in calitate de client, datorita produselor si serviciile pe care le-ati achizitionat, sunt strict legate de identificare si de contact, in scopul derularii relatiei contractuale (ex. nume si prenume, CNP, adresa, telefon, adresa de e-mail etc.) pentru intocmirea facturilor sau efectuarea declaratiilor obligatorii catre autoritati, conform legii.
  3. ROMFAST se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale din contractele de funizare software si suport tehnic.
  4. In virtutea contractului de suport tehnic incheiat intre dumneavoastra si ROMFAST, bazele dumneavoastra de date nu sunt pastrate de catre ROMFAST.

    Accesul la bazele dumneavoastra de date se face numai in urma sesizarilor efectuate de dumneavoastra, daca este cazul.  Informatiile din bazele de date sunt folosite strict pentru rezolvarea sesizarilor si numai pe durata rezolvarii sesizarilor. Accesarea acestor informatii se va face strict cu acordul punctual al responsabilului dumneavoastra cu securitatea datelor sau a responsabilului desemnat de dumneavoastra.

  5. Datele personale ale clientilor nu fac si nu vor face obiectul unor tranzactii ale ROMFAST cu terte persoane (fizice sau juridice).

Responsabilul cu Protectia Datelor: Marius Mutu, Telefon: 0241541000, Email: office@romfast.ro.

 

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie.

Cu respect,

ROMFAST